Puunkaato Porvoon seudulla turvallisesti ja ammattitaidolla

Suomen Viherpalvelut Oy tarjoaa myös arboristien asiantuntijapalveluita. Osaavat tekijät ovat palveluksessasi, kun projektiin sisältyy puunkaatoa Porvoossa ja muualla Uudellamaalla. Meillä on 30 vuoden kokemus alalta, joten saat palvelukseesi mitä parhaimman tiimin. 

Arboristin ammattitaitoon kuuluvat puun hoitotoimenpiteet, joita ovat istutukset, hoitoleikkaukset ja turvallinen puun kaataminen.

Koska puunkaato on usein vaativaa puuhaa, se kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten huoleksi. Suomen Viherpalvelut Oy:ltä onnistuu puiden kaato sekä ongelmapuiden poisto myös vaikeista paikoista. Tällaisia ovat esimerkiksi asuintalojen, sähkötolppien ja kaapeleiden vierustat sekä muut erityistä varovaisuutta vaativat paikat.

Kysy meiltä lisätietoja

Monipuoliset arboristipalvelut viheralueesi parhaaksi

Puunhoitopalveluihimme kuuluvat puun valinta asiakkaan valitsemaan käyttökohteeseen ja sen asianmukainen istutus ja hoito. Puun asianmukainen istutus antaa puulle parhaat mahdolliset lähtökohdat vehreään ja pitkään elämään.

Monet suurikokoiset puut, kuten vaahterat, tammet ja omenapuut, kaipaavat pitkien oksien ja latvusten tuentaa. Estämme latvusten repeämisen ammattitaitoisella latvustuennalla. Leikkaamme myös pensasaidat ja suoritamme kantojen jyrsinnät tehokkaasti asianmukaisella kalustollamme.

Toteutamme myös puuston kuntokartoituksia sekä puuston kehittämis- ja hoitosuunnitelmia. Puunhoidon ammattilaisen toteuttama puun kuntokartoitus selvittää puun kunnon.

Kuntokartoitukseen kuuluvat erilaisten kääpien, sienien ja tuholaisten tunnistaminen ja niiden aiheuttamien vaurioiden selvittäminen. Myös mahdolliset mekaaniset vauriot, kuten puulle koneilla aiheutetut vauriot, tutkitaan.

Myös puun elinvoimaisuus ja sen kasvupaikan ominaisuudet tutkitaan. Vaativammat puunhoitotyöt kannattaa aina hoidattaa ammattilaisella, joka osaa myös suositella parhaat mahdolliset puunhoito-ohjeet.


Puunhoitopalvelumme kattavat:

  • Puiden hoito
  • Puunkaato, keruu ja poiskuljetus
  • Latvustuenta
  • Puiden kuntokartoitus
  • Pensaiden ja pensasaitojen leikkaus
  • Kantojen jyrsintä
  • Puiden istutus
  • Puustonkehittämis- ja hoitosuunnitelma

Jos pihapuiden kunto mietityttää tai haluat ammattilaisen hoitavan vaikkapa puunkaadon turvallisesti ja näppärästi Porvoossa ja Uudellamaalla, ota yhteyttä meihin. 


Lue myös vihersuunnittelu- ja rakennuspalveluistamme, ja tutustu referensseihimme!